Політика

Віце-прем’єр Зубко прокоментував фото елітного будинку, який Лабунська приписала йому: Все по Фрейду

9 April 2019, 12:38

Голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська показала елітний будинок на 1200 кв.м в селі Стоянка під Києвом, який, за її інформацією, будує віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Інформацію та фото Лабунська оприлюднила на своїй сторінці у Facebook 9 квітня.

«Як і обіцяла вчора скромний будиночок (1200 квадратних метрів і що в них робити?) віце-прем'єр-міністра, правої руки Президента Порошенко Геннадія Григоровича Зубка. Нове елітне місце під Києвом, гідне, з сусідами ще не розібралася, але як мінімум Генеральний прокурор України без юридичної освіти, але зате кум Президента Юрій Віталійович Луценко... Геннадій Григорович ще не встиг добудувати і будинок в експлуатацію ввести, але масштаби вражають (в реєстрі нерухомості як не зданий в експлуатацію власник відсутній)», - написала голова обласної «Батьківщини».

Вона також закликала Геннадія Зубка подати проти неї судовий позов про захист честі та гідності.


Віце-прем’єр-міністр відповів на закиди у коментарі під дописом.

«1200 кв метрів і жодної енергоефективності! Перше. Все відбувається по Фрейду: інколи люди намагаються знайти в інших те, що вже є у них самих. Друге. Пропоную всім бажаючим квест – знайти справжнього власника будинку у Стоянці і поспілкуватися з ним. У якості бонуса – третина моєї міністерської зарплати (третину я щомісяця перераховую на благодійність). Третє. Справжнього власника хочу заспокоїти - це не спроба рейдерського захоплення його майна. Четверте. Розумію, що інколи люди читають більше правди на паркані, ніж у Фейсбуці політиків. П’яте. Останнім часом багато хто намагається наполегливо віднайти в собі хоч якийсь креатив. А знаходить … лише брехню і негатив», - написав Геннадій Зубко.


В декларації Зубка за 2018 рік зазначено, що з 1995 року йому залежить 1800 кв.м. землі в селі Сінгури Житомирського району та гараж у Житомирі. У власності його дружини Людмили з 2007 року є земельна ділянка 2000 кв.м. у селищі Гуйва Житомирського району. У власності родини з 2001 року є квартира в Житомирі площею 87.28 кв.м. Геннадій Зубко безоплатно користується житловим будинком у Житомирі площею 221 кв.м., який належить Зубко Любові Панасівні, та її земельною ділянкою площею 903 кв.м. У Києві з 2016 року Геннадій та Людмила Зубко орендують у юридичної особи «Будинок відпочинку «Конча-Заспа» Державного управління справами дачний будинок площею 265,8 кв.м.

Як повідомляв Житомир.info, 8 квітня у Facebook депутат облради, керівник житомирської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська повідомила, що керівник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь цьогоріч десять разів їздила в Москву, і скоро її затримає СБУ, на що Гресь відповіла, що варто подавати перевірену інформацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лабунська Зубко нерухомість  
Матеріали по темі