Події

У селі Житомирської області невідомі викрали гранітний пам’ятник з могили військового

9 April 2019, 16:51

У селі Терехове Бердичівського району невідомі особи з могили військового вкрали гранітний пам’ятник.

Про це Житомир.info повідомив бердичівлянин Олег.

«8 квітня приїхали в село Терехове прибирати на могилі, і жахнулися, якість нелюди вкрали пам'ятник. Скажіть, будь ласка, не вже ці нелюди не бояться нічого, навіть Бога?! Пам’ятник був поставлений 4 роки тому людині, яка все своє життя віддала Збройним силам України», - розповів бердичівлянин.

У коментарі Житомир.info 9 квітня чоловік зазначив, що одразу ж звернулись до поліції.

«Заяву до поліції написали. Мій дядько прослужив на флоті 25 років та хотів, аби його поховали на малій Батьківщині… чотири роки тому поставили йому гранітний пам’ятник. Вчора (8 квітня) приїхали в село прибирати могили і жахнулися…», - розповів Олег.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області Житомир.info запевнили, що на разі встановлюють причетних до крадіжки осіб.

«8 квітня до Бердичівського відділення поліції надійшла заява від жительки райцентру про те, що у період з листопада 2018 року по квітень 2019-го, з території кладовища у селі Терехове, з могили її брата, викрали гранітного пам’ятника. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Відповідне повідомлення будо внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.297 ККУ. На разі тривають заходи щодо встановлення причетних осіб», - розповіли у прес-службі поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2018 року у Бердичеві Житомирської області дільничний офіцер викрав «трійцю» чоловіків, які волокли в мішку порізані частини могильних огорож, а в Овруцькому районі 28-річний чоловік демонтував з цвинтаря триметрові ворота, щоб продати їх на метал.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичівський район кладовище пам'ятник поліція  
Матеріали по темі