Суспільство

У житомирському гідропарку і трьох селах на день припинять водопостачання

10 April 2019, 09:26

У зв’язку зі встановленням приладів обліку води 10 квітня у гідропарку і трьох селах неподалік Житомира буде припинено водопостачання.

Про це вранці 10 квітня повідомило КП «Житомирводоканал».

«У зв’язку зі встановленням приладів обліку води у міському гідропарку буде перекрито водопостачання гідропарку, с. Дениші, с. Тетерівка, с. Корчак з 9.30. Роботи планується завершити до закінчення робочого дня», – йдеться у повідомленні.

Також у водоканалі інформують про ремонтні роботи ще за вісьмома адресами, зазначаючи, що на вулиці Покровській, 64 буде припинено водопостачання у зв’язку з поривом.

«Сьогодні працівники водоканалу проводять роботи на різних ділянках водогону, зокрема, ліквідовують пориви, монтують труби, ремонтують засувки та встановлюють загальнобудинкові лічильники у будинках, що знаходяться в районі гідропарку», – пише прес-служба комунального підприємства.

Бригади працюють за адресами:

- пров. Каретний, 6;
- вул. Кармелюка, 36;
- вул. Покровська, 64 (унаслідок пориву за цією адресою перекрито водопостачання);
- вул. Самойловича, 11;
- вул. Покровська, 134;
- вул. Покровська-Парникова;
- вул. Чеська Крошня, 10;
- вул. Б. Хмельницького, 2.

Як повідомляв Житомир.info, 22 березня 2019 року «Житомирводоканал» інформував, що від водопостачання були відключені жителі мікрорайону Крошня через незаконне підключення до водомережі ПП «Волинець».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відключення  
Матеріали по темі