Місто

На Великій Бердичівській у Житомирі відновили роботи з укладання тротуарної плитки

10 April 2019, 15:33

У Житомирі 10 квітня продовжуються роботи із реконструкції тротуарів.

Про це повідомив начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов, - пише 10 квітня прес-служба Житомирської мерії.

«Наразі підрядником розпочалися роботи по вулиці Великій Бердичівській поблизу центру дитячої творчості і плануються до пам’ятника Пушкіну на Старому Бульварі», - повідомив посадовець.

Загалом за три роки відреконструйовані наступні ділянки: частина вул. Велика Бердичівська, по вулиці Київській від майдану Соборного до вул. Небесної Сотні, вул.Театральна.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 19 квітня 2018 року біля автодорожнього коледжу почали знімати на тротуарі асфальтне покриття. Реконструкцію продовжувала львівська фірма, з якою судилася міська рада.

Через незадовільну роботу з укладання тротуарної плитки у місті Житомирі Житомирська міська рада подала три позови до суду про розірвання договорів з ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія», яка проводила ці роботи. 1 березня 2018 року на сесії Житомирської міської ради депутати підтримали проект рішення щодо виділення 5 млн грн на капітальний ремонт тротуарів та скверів в центрі міста.

Історію реконструкції тротуарів у центрі Житомира, яка почалася два роки тому, влітку 2016 року, читайте тут.

12 вересня 2018 року в Житомирі робітники почали знімати асфальтне покриття на частині ділянки від вулиці Театральної до Михайлівської. 19 вересня начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов сказав, що реконструкцію тротуарів у 2018-му не завершать.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Глазунов Велика Бердичівська плитка тротуар  
Матеріали по темі