Політика

Фракцію «Батьківщини» в Житомирській міськраді розпустили, а її голову виключили з партії

10 April 2019, 15:48

10 квітня на спільному засіданні членів політичного бюро Житомирської обласної та міської партійних організацій ВО «Батьківщина», депутатів Житомирської обласної ради були прийняті рішення про розпуск фракції в Житомирській міській раді та виключення з лав партії чотирьох депутатів міськради: Любов Цимбалюк (була головою фракції), Івана Мартинчука (був секретарем фракції), Людмилу Кропивницьку та Валерія Горба.

Заяву оприлюднила прес-служба Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» на партійній сторінці у Facebook.

«Прийнято рішення про розпуск фракції ВО «Батьківщина» в Житомирській міській раді у складі Цимбалюк Любов Володимирівни, Горб Валерія Михайловича, Забродського Геннадія Олександровича, Кропивницької Людмили Геннадіївни, Мартинчук Івана Володимировича, Онопрієнко Тетяни Миколаївни, Пидюри Сергія Михайловича та Скоропада Ігоря Михайловича. Прийнято рішення виключити з лав партії ВО «Батьківщина» Цимбалюк Любов Володимирівну, Мартинчука Івана Володимировича, Горба Валерія Михайловича, Кропивницьку Людмилу Геннадіївну, Савченка Володимира Йосиповича, Горая Олега Станіславовича, Свірчевського Олександра Олександровича», - йдеться у заяві.

Також зазначається, що голова Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська презентувала членам бюро нову команду однодумців, яких партія буде рекомендувати затвердити Політраді ВО «Батьківщина» для участі у парламентських та місцевих виборах:

Купчинський Богдан – кандидат в депутати до Верховної Ради України по 62-му виборчому округу, м. Житомир;

Васильковський Олександр – кандидат на міського голову міста Житомира;

Янушевич Людмила – перший номер у партійному списку кандидатів в депутати від ВО «Батьківщина» до Житомирської міської ради.

Партійці почали коментувати відповідний допис на сторінці голови обласної організації партії Анжеліки Лабунської.

Нагадаємо, Житомирський округ №62 - єдиний з шести округів області, де за результатами першого туру виборів президента 31 березня 2019 року Юлія Тимошенко посіла третє місце, а не друге. До речі, Олег Горай 21 березня на мітингу лідера партії у Житомирі активно рвав плакати проти Тимошенко.

Як повідомляв Житомир.info, Анжеліка Лабунська в серпні 2017 року представила активу Житомира нового керівника міської парторганізації ВО «Батьківщина» - депутата Житомирської міськради Любов Цимбалюк та подякувала колишньому очільнику міської парторганізації Людмилі Янушевич за тривалу та плідну роботу. 24 квітня 2018 року партійна конференція знову обрала головою міського партійного осередку Любов Цимбалюк, а вже в липні Цимбалюк написала заяву про складання повноважень керівника Житомирської міської партійної організації ВО «Батьківщина».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада "Батьківщина" Цимбалюк  
Матеріали по темі