Політика

Центральна виборча комісія сформувала ОВК на другий тур виборів: склад комісії по округу в Житомирі

10 April 2019, 20:23

ЦВК сформувала склад 199 окружних виборчих комісій для організації підготовки і проведення повторного голосування.

Про це 10 квітня повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії.

«Розглянувши подання кандидатів на пост Президента України, включених до виборчого бюлетеня для повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, щодо кандидатур до складу окружних виборчих комісій з виборів Президента України та додані до них документи, ЦВК сформувала склад 199 окружних виборчих комісій з виборів Президента України для організації підготовки та проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року», - йдеться у повідомленні.

У розпорядженні Житомир.info, є додаток до постанови зі складом окружної виборчої комісії територіально округу №62 (Житомир): голова комісії – Анатолій Лейко від кандидата Петра Порошенка, секретар – Юлія Красовська від кандидата Володимира Зеленського. Всього у складі комісії 14 осіб.


В першому турі виборів президента Анатолій Лейко теж був у складі цієї комісії від кандидата Петра Порошенка, а Володимира Зеленського представляв Ярослав Ващенко, який теж залишився у складі ОВК. Загалом 9 членів комісії вже були у складі ОВК №62, але від інших кандидатів: Байдик Костянтин Васильович – від кандидата Насірова, Кочина Олена Володимирівна – від Носенка, Круківська Катерина Василівна – від Литвиненко, Моцак Микола Васильович – від Юрія Тимошенка, Ткаченко Світлана Віталіївна – від Журавльова, Яремчук Тамара Терентіївна – від Петрова. А нинішня секретар комісії Юлія Красовська була від кандидата Миколи Габера.

Нагадаємо, у бюлетені для голосування 31 березня 2019 року було 39 кандидатів. Секретар ОВК №62 прогнозувала проблеми з формування дільничних виборчих комісій на другий тур виборів президента, який відбудеться 21 квітня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, у прешому турі виборів президента 31 березня 2019 року в Житомирській області переможцем став Володимир Зеленський, а Житомирський округ №62 був єдиний з шести округів області, де за результатами першого туру на другому місці був Петро Порошенко, а не Юлія Тимошенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦВК вибори ОВК  
Матеріали по темі