Місто

Підрядника, який ремонтує вулицю Параджанова у Житомирі, попередили про розірвання угоди

11 April 2019, 15:32

До 1 червня на вулиці Параджанова, що у Житомирі, мають бути завершені основні ремонтні роботи – встановлені бордюри, відремонтовані тротуари та влаштований нижній шар асфальтобетонного покриття.

Про це підрядній компанії «ALKE» сказав сьогодні, 11 квітня, начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк за дорученням голови облдержадміністрації Ігоря Гундича, - інформує прес-служба Житомирської ОДА.

«До 1 червня ви маєте виконати усі основні роботи – встановити бордюри, відремонтувати тротуари та влаштувати нижній шар асфальтобетонного покриття. Сьогодні люди не можуть вийти з тролейбусу через те, що немає ні дороги, ні тротуарів. Або ви виконуєте роботи, або ми розриваємо із вами угоду. Також маєте протягом двох днів надати в управління чіткий план-графік виконання робіт розписаний по дням», – сказав Роман Крисюк.

Також він додав, що роботи мають виконуватися й на вихідних, якщо підрядна компанія не встигає і відстає від плану.

«Ви маєте працювати й на вихідних, якщо ви не встигаєте. Крім цього, на об’єкті не має працювати 4-5 людей, має бути 20-30 осіб. Ми щодня здійснюватимемо авторський нагляд, технічний нагляд та окремий нагляд нашого управління, бо це питання викликає суспільний резонанс», – додав Роман Крисюк.

У прес-службі ОДА нагадують, що у 2018 році переможцем тендеру на ремонт дороги по вул. Параджанова стала азербайджанська компанія «ALKE». Загальна вартість проекту складає 28,5 млн грн. Загальна протяжність дороги, де проводитимуться ремонтні роботи, становить 1,4 км.

Нагадаємо, наприкінці березня 2019 року начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк дав завдання підряднику приступити до ремонту вулиці Параджанова у Житомирі, яку розрили ще восени.

Як повідомляв Житомир.info, вулицю Параджанова у Житомирі ремонтують за кошти дорожнього фонду облдержадміністрації. Рішення про передачу ОДА функцій замовника на ремонт цієї вулиці ухвалили на засіданні виконкому Житомирської міської ради 20 червня 2018 року.

Капітальний ремонт вулиці Параджанова у Житомирі розпочали восени 2018 року. Згідно договору з підрядником - компанією «ALKE Insaat Sanaye ve Ticaret» - мають капітально відремонтувати ділянку протяжністю близько 1,5 км, роботи триватимуть більше року - 13 місяців.

Станом на 29 жовтня 2018 року на Параджанова у Житомирі вже зняли всі бордюри та замінили штучні споруди, готувалися до зрізання асфальту та заміни комунікацій. Тоді ж повідомляли, що два перших шари асфальту планують виконати до кінця 2018 року, а фінальний шар – уже на весні наступного року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крисюк Параджанова капремонт асфальт  
Матеріали по темі