Економіка

Фонд держмайна по Житомирській області реорганізували: регіональне відділення тепер знаходитиметься у Рівному

12 April 2019, 13:44

Ще 4 регіональні відділення Фонду державного майна України реорганізували у два, зокрема, тепер працює поєднане Регіональне відділення Фонду держмайна по Рівненській та Житомирській областях з центром у Рівному.

Про це 11 квітня повідомив офіційний сайт РВ ФДМУ по Житомирській області.

«Реорганізовано РВ по Вінницькій, Житомирській, Рівненській та Хмельницькій областях шляхом злиття у два регіональні відділення. Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України від 13.12.2018 щодо пріоритетних реформ на 2019 рік та з метою запровадження пакету реформ «Приватизація та управління державними підприємствами», а саме реформування Фонду (…). Фонд продовжує реалізацію пілотного проекту реорганізації регіональних відділень Фонду», - йдеться у повідомленні.

За повідомленням, у межах пілотного проекту реорганізовано чотири регіональних відділення (по Вінницькій, Житомирській, Рівненській та Хмельницькій областях) шляхом злиття у два регіональні відділення, а саме: Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях, що розташоване у м. Вінниця, та Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях (виділено редакцією), що розташоване у місті Рівне.

«Пілотний проект розроблено з метою оптимізації управління регіональними відділеннями, підвищення рівня виконання завдань та функцій, покладених на Фонд», - зазначається у повідомленні РВ.

Також зазначається, що регіональні відділення Фонду держмайна, які реорганізовуються, продовжують здійснювати покладені на них повноваження та функції до видання наказу Фонду державного майна України про можливість забезпечення здійснення повноважень та виконання функцій новоутвореними регіональними відділеннями.

Раніше ФДМУ повідомляв про створення Регіонального відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях з центром у місті Дніпро, та Регіонального відділення по Полтавській та Сумській областях з центром у Полтаві.

Нагадаємо, у березні 2019 року Фонд держмайна в Житомирській області задешево продав недобудовану лазню та їдальню, на які роками не було покупців, та оголосив про продаж на аукціоні за 22,5 млн грн Головинського кар’єру, який з 2016 року належить державі.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2018 року Держекоінспекції у Житомирській та Рівненській областях реорганізували у Державну екологічну інспекцію Поліського округу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фонд держмайна ФДМУ реорганізація  
Матеріали по темі