Влада

Житомирський міськвиконком на черговому засіданні розгляне 54 питання, «транспортного» у порядку денному немає

12 April 2019, 17:15

17 квітня відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Про це 12 квітня повідомила прес-служба Житомирської мерії.

Розпочнеться засідання о 10.00 год. У порядку денному – 54 питання.

Зокрема, планують розглянути питання «Про затвердження планової мережі закладів дошкільної освіти, закладів загальної середньої освіти та закладів позашкільної освіти на 2019-2020, 2020-2021 навчальні роки», «Про обстеження технічного стану житлових будинків», «Про встановлення вартості безоплатного харчування за рахунок коштів місцевого бюджету».

Також у порядку денному є два «житлових» питання, що стосуються працівників Житомирської установи виконання покарань №8: «Про затвердження спільного рішення адміністрації та житлово-побутової комісії державної установи «Житомирська установа виконання покарань (№8)» в частині надання житла П. В.Е.»; «Про затвердження спільного рішення адміністрації та житлово-побутової комісії державної установи «Житомирська установа виконання покарань (№8)» щодо розподілу житла».

Окрім того, у переліку – кілька питань про затвердження фінансових планів і звітів комунальних підприємств та низка «дитячих».

А от питання про перевезення пільговиків та пенсіонерів у міському громадському транспорті у порядку денному немає.

Перелік питань дивіться тут.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні виконавчого комітету 12 квітня 2019 року так і не розглянули питання про перевезення пільговиків та пенсіонерів у громадському транспорті. Заступник мера Житомира Дмитро Ткачук розповів про можливе скликання ще одного позачергового засідання виконкому, коли підприємці і міська влада зійдуться в тексті проекту рішення, який був би прийнятним для всіх.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2019 року члени виконкому Житомирської міської ради під час позачергового засідання прийняли рішення про закінчення опалювального сезону 15 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком засідання  
Матеріали по темі