Влада

Мер скликає чергову сесію міськради: 65 питань і звіт директора КП «Житомиртранспорт»

15 April 2019, 10:46

У вівторок, 23 квітня 2019 року, о 9.00 в Житомирі відбудеться чергова 47-а сесія міської ради.

Розпорядження про це 11 квітня підписав міський голова Сергій Сухомлин.

У порядку денному сесії – 65 питань та одне «Різне», а саме - звіт про роботу КП «Житомиртранспорт» директора КП Івана Фурлета.

Депутати також заслухають звіт про виконання міського бюджету за 2018 рік, розглянуть питання «Про припинення комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради», «Про затвердження Положення про бюджет участі Житомирської міської ОТГ», «Про надання назви новоствореному топонімічному об’єкту на розі вулиць Михайлівської та Бориса Лятошинського» (майдан Європейський).

Також розглядатимуть питання присвоєння музичній школі №4 міськради імені Лесі Українки, обмеження використання пластикових пакетів на території Житомирської міської ОТГ та прийняття в комунальну власність Житомирської ОТГ зовнішньої теплової мережі, зовнішньої водопровідної та каналізаційної мереж.

Нагадаємо, позачергова сесія Житомирської міської ради 27 березня 2019 року за дві години розглянула сім питань.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2019 з’явився проект рішення виконкому про обмеження використання пластикових пакетів на території Житомира і Вересів. 4 квітня 2019 директор КП «Житомиртранспорт» Іван Фурлет розповідав, що пільгові категорії громадян почали отримувати «Картки житомирянина».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада порядок денний  
Матеріали по темі