Місто

Житомирське КП заплатить ФОПу 714 тис. грн за прибирання газонів, вивезення листя та обрізку дерев

15 April 2019, 11:46

Комунальне підприємство «Інспекція з благоустрою» Житомирської міської ради закупило «Послуги з видалення сміття з об'єктів благоустрою м. Житомира». Територія, яку необхідно прибирати до кінця 2019 року – 34,9 тисячі квадратних метрів, очікувана вартість становила 720 тисяч гривень.

Участь у торгах взяли дві житомирські підприємиці: ФОП «Білоус Людмила Петрівна» та ФОП «Бондаренко Людмила Миколаївна». У результаті млявих торгів перемогла пропозиція ФОПа «Білоус Людмила Петрівна» - 714 тис. грн з відривом всього в тисячу гривень.

8 квітня 2019 року тендерний комітет замовника повідомив про намір укласти з переможцем договір.

У документах ФОП Білоус зазначається, що вона місцева, має складські приміщення по провулку 3-му Транзитному та штат працівників: бригадира, 9 двірників, двох водіїв і трьох різноробочих, які працюють за умовами цивільно-правових договорів. Всі працівники є кваліфікованими, забезпечені спецодягом та інструментом. За потреби підприємиця має можливість залучати до надання послуг і інших працівників, а також орендувати техніку та обладнання в третіх осіб.

У техдокументації наводиться перелік необхідних робіт, які, як уточнив Житомир.info керівник інспекції з благоустрою Юрій Юзвинський, будуть проводитися на підпорядкованих Інспекції об’єктах. Закуповувані роботи - це:

  • Прибирання газонів від листя, хмизу, сміття, транспортування сміття у визначене місце;
  • Підмітання території, збирання розкиданого сміття та транспортування сміття у визначене місце;
  • Вивезення сміття, опалого листя;
  • Контроль за зеленими насадженнями (видалення сухих дерев або гілля, пошкоджених внаслідок природних явищ або стихії та в разі виявлення можливої загрози життю або здоров’ю людей).

За даними ресурсу clarity-project, у 2018-19 роках у ФОПа Білоус нарахували 8 контрактів з Інспекцією з благоустрою Житомира на суму 525,6 тис. грн, у 4 з них суперницею була ФОП «Бондаренко Людмила Миколаївна».

Нагадаємо, в грудні 2018 року виконком дозволив видалити в житомирському парку культури і відпочинку ім.Гагаріна 200 дерев, з яких 120 – здорові, бо вони заважають реконструкції набережної.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» отримала 4,1 млн грн доходу від наданих послуг, з них майже половина склали доходи від наданих послуг з утримання ринку "Хлібний".

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прибирання інспекція тендер  
Матеріали по темі