Суспільство

Сотні працівників одного з найбільших в області деревообробних підприємств «Вівад-09» вийшли на масове прибирання

15 April 2019, 15:39

13 квітня у Романові та вздовж трас, що прямують у селище, прибирали сотні людей. На масову толоку вийшли майже 600 працівників місцевого деревообробного підприємства «Вівад-09».

«Щовесни ми всім колективом здійснюємо вклад у збереження чистоти довкілля – прибираємо вулиці, що знаходяться поруч із нашим підприємством, розчищаємо чагарники. Крім того збираємо сміття у Романівському парку, облагороджуємо територію Меморіалу воїнам-визволителям, прибираємо узбіччя трас від Романова до Романівки і далі до Врублівки,» - розповів генеральний директор ТОВ «Вівад-09» Ігор Ходак.

Працівники «Вівад-09» косили траву, зрізали кущі-чагарники, зібрали декілька сотень мішків сміття, вигребли стару траву та листя з узбіч, позрізали аварійне сухе гілля зі старих дерев, які поламало під час нещодавнього буревію, садили квіти та обробляли клумби, пофарбували пам’ятник воїнам-визволителям та стіну пам’яті за ним. Загалом, зібрали і завантажили десятки повних вантажівок сміття та гілляччя.

Весняна масова толока, на яку вийшли працівники «Вівад-09», проводиться не вперше. Такі акції влаштовують щороку майже від початку існування компанії. Як каже генеральний директор підприємства Ігор Ходак, головна мета - показати іншим приклад, демонструвати культуру і заохочувати не смітити й цінувати чистоту.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі