Фоторепортаж

Агітація перед другим туром на житомирських білбордах: зелені, пусті, з «російськими» наліпками та з портретом Путіна

15 April 2019, 16:14

За тиждень до дня повторного голосування, яке відбудеться 21 квітня 2019 року, у Житомирі почали з’являтися оновлені агітаційні білборди кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Станом на 15 квітня в центрі міста агітації останнього значно більше і лише на вулиці Київській вдалося побачити білборд з Порошенком та Путіним, хоча в деяких містах України після шквалу критики такі борди переклеїли. Є у центрі й реклама Уряду Гройсмана з гаслом «Україна це не просто місце на карті» на білому фоні.

Також залишилося багато реклами, яку кандидати в президенти розвішували перед «днем тиші». Деякі з цих бордів вже обдерті та мають непривабливий вигляд, на деяких з’явилися наліпки з російським прапором, які ліпили на політичну рекламу в Житомирі та Бердичеві під час підготовки до голосування 31 березня. Наліпки з російським триколором також є й на нових «зелених» білбордах одного з кандидатів в президенти.

Нагадаємо, у Житомирі 27 лютого спостерігачі ОПОРИ зафіксували пошкоджені агітаційні білборди та сітілайти кандидатів на пост президента Володимира Зеленського, Юлії Тимошенко та Олександра Вілкула.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори кандидат агітація білборд  
Матеріали по темі