Місто

​На святкування Дня Європи у Житомирі планують витратити понад півмільйона гривень

15 April 2019, 17:23

19 травня у Житомирі відзначатимуть Дні Європи. Управління культури Житомирської міської ради вже оголосило про проведення двох тендерів на організацію та проведення заходу до Дня Європи та на проведення тематичного фестивалю. Орієнтовна вартість обох тендерів в сумі складає 530 тис. грн.

Обидва оголошення про проведення тендерів опубліковані на ресурсі ProZorro 12 квітня 2019 року.

За умовами тендерної документації щодо організації та проведення заходу «День Європи», орієнтовна вартість якого становить 380 тис. грн., планується прикрасити Михайлівську прапорами країн ЄС та України, розвісити 300 різнокольорових парасольок та 10 км поліпропіленових стрічок. Також збираються облаштувати 30 тематичних фотозон.

19 травня на Михайлівській переможець тендеру має організувати проведення святкової програми за сценарієм «День Європи у Житомирі» із залученням аніматорів, артистів, вокальних та хореографічних колективів міста. Також планується проведення майстер-класу з хореографії та «танцювального батлу». А ще протягом двох годин триватиме дискотека просто неба.

Інший тендер, орієнтовною вартістю у 150 тис. грн, стосується проведення 19 травня на Михайлівській культурно-мистецького фестивалю національних товариств.

Тендерною документацією передбачається тематичне оформлення сцени, фотозон і локацій. Серед заходів планується провести концерт за участю колективів національних товариств Житомира, тематичні дитячі ігри квести, вікторини, а також організувати виставку-продаж товарів майстрів народної творчості з різноманітними майстер-класами з декоративно-прикладного мистецтва.

Тендерні пропозиції по обох торгах прийматимуть до 29 квітня. Аукціони планують провести 2 травня 2019 року.

Нагадаємо, у минулому 2018 році Дні Європи відзначали з 18 по 20 травня: планували провести фестиваль джазу та виступи зі стрітворкауту. Минулорічний фоторепортаж з Михайлівської у День Європи дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, на святкування Великодня у 2019 році в Житомирі збираються витратити близько 200 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День Європи ЄС управління культури святкування тендер  
Матеріали по темі