Події

На території монастиря у Житомирі – пожежа

16 April 2019, 16:32

На території монастиря сестер Бенедиктинок в Житомирі 16 квітня сталася пожежа.

Про це у Facebook повідомив Влад Малиновський, який опублікував фото. Він також надав Житомир.info відео, відзняте під час пожежі.


У прес-службі управління ДСНС України в Житомирській області у коментарі Житомир.info розповіли, що на місці події працюють два пожежно-рятувальних відділення.

«О 15.38 год. надійшло повідомлення про пожежу у підсобному приміщенні та території монастиря сестер Бенедиктинок, що на вулиці Короленка, 41-В. На гасіння виїхали дві пожежно-рятувальні частини Житомира, задіяна також автоцистерна для підвозу води», – поінформувала керівник сектору зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю управління ДСНС України в Житомирській області Оксана Ковальчук.

Згодом у прес-службі управління ДСНС Житомир.info повідомили, що о 16.13 год. пожежу вдалося локалізувати, загрози приміщенню монастиря немає.

«Загрози для самого монастиря немає, адже він знаходиться за 70 метрів від приміщення, яке загорілося. Наразі відомо, що загоряння виникло на другому поверсі будівлі, а саме на даху», – уточнила Оксана Ковальчук.

Як повідомляв Житомир.info, в серпні 2018 року у селищі Попільня Житомирської області згоріла цегляна будівля недіючого храму, де прихожани пересварились через конфесію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі