Місто

​На День вишиванки у Житомирі хочуть провести ходу, майстер-клас з ткацтва та показ-дефіле українського вбрання і взуття

16 April 2019, 17:59

Управління культури Житомирської міської ради оголосило тендер на послуги з організації та проведення святкового дійства з нагоди відзначення всесвітнього Дня вишиванки, яке відзначатимуть 16 травня 2019 року

Відповідне оголошення від 12 квітня 2019 року опубліковане на ресурсі ProZorro.

У тендерній документації зазначається, що заходи до Дня вишиванки у Житомирі проводяться з метою популяризації національного українського одягу серед житомирян та гостей міста. У цей день передбачається організувати в Житомирі вишивану ходу, майстер-клас з ткацтва на старовинному станку, показ-дефіле українського одягу та взуття з льону і коноплі. Крім того, хочуть провести дві тематичні акції, облаштувати фотозону та завершити захід вечірнім концертом.

Очікувана вартість закупівлі – 50 тис. грн.

Скрін з тендерної документації

Тендерні пропозиції приймаються до 29 квітня. Початок аукціону заплановано на 2 травня 2019 року.

Нагадаємо, управління культури ЖМР оголосило два тендери на організацію та проведення у Житомирі заходів до Дня Європи, загальною вартістю 530 тис. грн. День Європи відзначатимуть у Житомирі 19 травня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, Великодні свята у Житомирі відзначатимуть упродовж двох тижнів – з 19 квітня по 5 травня. З планом заходів можна ознайомитись тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер День вишиванки вишиванка свято управління культури  
Матеріали по темі