Політика

У Житомирській області на повторне голосування Зеленський має в п’ять разів більше спостерігачів, ніж Порошенко

17 April 2019, 10:04

У Житомирській області перед повторним голосуванням на виборах президента України, яке відбудеться 21 квітня 2019 року, кандидат Володимир Зеленський має в п’ять разів більше офіційних спостерігачів ніж Петро Порошенко.

Інформація про зареєстрованих станом на 16 квітня офіційних спостерігачів від кандидатів оприлюднена на сайті Центральної виборчої комісії.

В Житомирській області від кандидата Зеленського зареєстровано 75 спостерігачів лише в двох округах: 45 – по округу №62 (Житомир) та 30 – по округу №66 (Малин). Від кандидата Петра Порошенка 16 квітня було зареєстровано 15 спостерігачів і всі – у Житомирі (округ №62).

Відповідного до затвердженого Центральною виборчою комісією Плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, до 15 квітня (включно) можна було внести до відповідної окружної виборчої комісії подання про реєстрацію офіційних спостерігачів від кандидата на пост Президента України, партії, яка висунула кандидата на пост Президента України, громадської організації.

Нагадаємо, по Житомирському округу №62 ОВК за поданням довіреної особи кандидата на пост президента Петра Порошенка 12 квітня скасувала реєстрацію 215 офіційних спостерігачів.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська ОВК округу №62 до ранку 15 квітня добрала 373 кандидатури до складу дільничних комісій, які недодали від кандидата Петра Порошенка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори ЦВК спостерігачі  
Матеріали по темі