Місто

Водоканал ремонтує мережі «космічного» фонтану на житомирській Польовій, аби запустити його

17 April 2019, 10:10

У середу, 17 квітня, бригади Житомирського водоканалу проводять роботи на водогоні міста, сіл Слобода-Селець та Дениші, а також ремонтують фонтан на Польовій.

Про це повідомив сайт водоканалу.

«Сьогодні бригади водоканалу проводять ремонтні роботи на водогоні за такими адресами:

- вул. Крошенська, 41;
- вул. С. Бандери, 15;
- Слобода-Селецька, вул. Свідерська, 75 б;
- вул. Вітрука (роботи з ремонту фонтану);
- с. Дениші, вул. Агропромівська, 7», - йдеться у повідомленні.

16 квітня сайт водоканалу інформував, що у жителів приміського села Слобода-Селець відсутнє водопостачання через порив мережі, який стався на приватному обійсті.

«На даний момент працівники КП «Житомирводоканал» ведуть переговори із власником домогосподарства, на приватній території якого стався витік, стосовно можливих способів ліквідації аварійної ситуації на безхазяйній мережі», - інформував водоканал.

Щодо фонтану на вулиці Вітрука, про ремонт якого водоканал повідомив 17 квітня, Житомир.info звернувся за коментарем до директора КП «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна.

«Так, дійсно, ми будемо проводити внутрішні роботи, що стосуються трубопроводів, які живлять фонтан. Другим етапом буде наведення ладу із зовнішнім виглядом фонтану, все, що ми можемо зробити власними силами. Після цього бригада водоканалу вирушить до фонтану за кінотеатром «Жовтень» - займатиметься щорічним профілактичним ремонтом», - пояснив Андрій Нікітін.

Нагадаємо, 1 березня 2019 головний архітектор міста Юрій Безбородов розповідав, що житомирський фонтан «Космонавт», що в мікрорайоні Польова, планують осучаснити та відремонтувати площу навколо нього.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2018 року на сайті електронних петицій Житомирської мерії з’явилося звернення щодо жахливого стану і вигляду фонтану «Космонавт» на Польовій та необхідності ремонту об’єкта. Петиція була стовідсотково підтримана та набрала більше 250 голосів. У відповідь на звернення заступник Житомирського міського голови Сергій Кондратюк зазначив, що ремонт скверу та фонтану на майдані Польовому буде запропоновано до переліку пропозицій міського бюджету на 2019 рік.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фонтан Польова водоканал  
Матеріали по темі