Події

​Житомирські прикордонники затримали іноземку, яка для перетину кордону позичила паспорт у подруги

18 April 2019, 10:12

На кордоні з Білоруссю житомирські прикордонники затримали іноземку з чужими документами.

Про це 17 квітня повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

«У пункті пропуску «Виступовичі» 26-річна громадянка Білорусі пред’явила співробітникам Держприкордонслужби документ, що їй не належав. Як з’ясували прикордонники Житомирського загону, раніше жінка притягувалась до відповідальності за порушення міграційного законодавства на території нашої держави, тому, аби безперешкодно потрапити в Україну, іноземка позичила паспорт в своєї подруги», - йдеться у повідомленні.

Відтак, стосовно громадянки Білорусі складено адмінматеріали за порушення ч.1 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Її подальшу долю вирішуватиме суд.

Нагадаємо, на початку березня 2019 року у пункті пропуску «Шегині» у Львівській області житомирянин намагався потрапити до Польщі за фальшивим паспортом громадянина Португалії. Його наміри розкрили прикордонники, тож, щоб уникнути відповідальності він вирішив дати хабара у 100 євро.

Як повідомляв Житомир.info, 31 січня 2019 року в Житомирській області на кордоні з Білоруссю затримали злочинця з Молдови, якого розшукували в Чехії за вчинення ряду кримінальних правопорушень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кордон паспорт прикордонник Білорусь  
Матеріали по темі