Влада

​Сухомлин відсторонив посадовця департаменту Житомирської міськради, який погорів на хабарі

18 April 2019, 15:26

Євгена Баренка відсторонено з посади заступника директора департаменту реєстрації Житомирської міської ради з 18 квітня 2019 року.

Розпорядження «Про відсторонення Баренка Є.О. від посади» мер Житомира Сергій Сухомлин підписав 17 квітня.

«Відсторонити з 18 квітня 2019 року Баренка Євгена Олександровича від посади заступника директора департаменту реєстрації Житомирської міської ради, начальника відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державного реєстратора», - йдеться у розпорядженні. Причина не вказується.

Нагадаємо, 17 квітня на хабарі у 1800 доларів США затримали заступника директора департаменту реєстрації Житомирської міської ради та його посередника, які затребували «винагороду» за реєстрацію права власності на нерухоме майно. За даними офіційного сайту міськради, в керівника даного департаменту два заступника: Рачкинда Світлана Анатоліївна та Баренко Євген Олександрович.

32-річний Євген Баренко за 2018 рік задекларував 312,9 тисяч гривень заробітної плати, отриманої за основним місцем роботи у виконавчому комітеті Житомирської міської ради. Він – власник квартири в Житомирі, а також легковика Mazda 2010 року випуску. Йому також належить по 50% прав власності на ще дві квартири в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 8 квітня 2019 року поліція викрила в отримані хабара у 10 тис. грн посадовця Житомирської обласної державної адміністрації. Ним виявився заступник начальника управління охорони здоров’я Віктор Лучків, який задекларував 600 тисяч гривень готівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар хабарник Баренко  
Матеріали по темі