Місто

​Житомирський парк поповниться 115 кущами та деревами, серед яких ялівець, барбарис, кизил, калина та магнолія

19 April 2019, 12:27

Для житомирського парку придбали розсаду багаторічних насаджень, серед яких чимало екзотичних дерев та кущів.

Відповідний договір на купівлю КП «Парк» Житомирської міської ради 115 багаторічних насаджень на загальну суму 49 тис. 865 грн (в т.ч. ПДВ), опублікований 15 квітня на ресурсі ProZorro.

Дерева та кущі комунальне підприємство Житомира придбало в іноземного підприємства «Корнеліс», яке в 2007 році заснував нідерландець Ван Аалст Корнеліс. Підприємство знаходиться в селі Двірець Житомирського району та спеціалізується на вирощуванні декоративних дерев та кущів.

За умовами укладеного договору, іноземне підприємство має у 2019 році поставити 25 кущів ялівцю різних видів, 2 веймутові сосни та 5 гірських сосен, 28 барбарисів різних видів, 14 японських спірей, 10 калин, 11 кущів кизильника, 4 магнолії, 7 кущів самшиту, 6 кущів японської айви, 1 тую та 2 дерева золотого альпійського дощу.



Скрін додатку до укладеного договору

У коментарі Житомир.info директор КП «Парк» Ігор Леонченко уточнив, що усі нові кущі та дерева, про які йде мова, висадять на алеях житомирському парку відпочинку імені Юрія Гагаріна.

Нагадаємо, у житомирському парку триває реконструкція набережної річки Тетерів.

Як повідомляв Житомир.info, у житомирському парку підрядник почав реалізовувати проект бюджету участі – будують «Зелений лабіринт» за 1,4 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Парк розсада кущ дерево Леонченко Корнеліс  
Матеріали по темі