Політика

Держслужбовці з Житомирської області організовано їдуть на дебати в Київ

19 April 2019, 13:46

Вранці 19 квітня з районів Житомирської області держслужбовці організовано автобусами їдуть у Київ, на дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським.

У розпорядженні Житомир.info є аудіозапис з наради в Андрушівській райдержадміністрації, де ввечері 18 квітня обговорювали деталі поїздки на НСК «Олімпійський», зокрема, вирішували чи треба держслужбовцям писати на цей день заяви про відпустку «за власний рахунок».


Також є фото двох автобусів з табличками «на замовлення», які вранці 19 квітня стояли біля Андрушівської РДА.

Нагадаємо, з липня 2017 року керує цією райдержадміністрацією Катерина Курсон, яка на місцевих виборах 2015 року балотувалася від БПП до обласної ради та була першим номером у списку кандидатів від президентського блоку до Андрушівської районної ради.

У Черняхові голова райдержадміністрації Микола Жилінський, який був призначений на цю посаду в січні 2018 року, вранці 19 квітня особисто зі списком у руках перевіряв готовність автобусів до відправки на Київ. На місцевих виборах 2015 року Жилінський був першим номером у списку кандидатів від Блоку Петра Порошенка до Черняхівської районної ради.


Як повідомляв Житомир.info, 16 квітня представники кандидатів досягли домовленості щодо проведення дебатів 19 квітня на НСК «Олімпійський» та почали активну оргпідготовку: кандидат Володимир Зеленський пропонував квитки на дебати, а представники чинного президента Петра Порошенка організовували на цей день автопробіг та підвіз прихильників до Києва. Начальник поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що пропуск на «Олімпійський», де 19 квітня відбудуться дебати кандидатів у президенти, розпочнеться о 16:00, допуск у фан-зону буде перекритий за 10 хвилин до початку дебатів, з собою треба мати документи і бути готовим до перевірки речей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори дебати держслужбовці Андуршівка Черняхів РДА 
Матеріали по темі