Політика

Пряма трансляція дебатів кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського

19 April 2019, 18:40

19 квітня на НСК «Олімпійський» о 19:00 почнуться дебати кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Трансляцію можна буде дивитися на нашому YouTube-каналі та на великому екрані, який розміщений на пішохідній вулиці Михайлівській.


Раніше телекомпанія «Суспільне мовлення» і джерела в штабах кандидатів повідомили деталі того, як проходитимуть дебати на стадіоні, а потім в студії національного каналу – ведучі, розклад, формат.

19:00 - трансляція на каналі з НСК «Олімпійський»

Повідомлялося, що ведучими будуть журналісти Андрій Куликов, запропонований штабом Порошенка, та Олена Фроляк від штабу Зеленського. Дебати почнуться з 5-хвилинних промов кожного із кандидатів, після цього кожен відповість на 3 запитання модераторів, матиме по 1 хвилині, щоб поставити своє, і по 5 хвилин, щоб відповісти на питання опонента.

20:00 - в студії «Суспільного» ведучі, журналісти, експерти, редактори видань і спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Діляться враженнями від подій на «Олімпійському» та обговорюють, що буде після президентських виборів, хто зацікавлений у дочасних парламентських виборах, які перспективи законів про мову і про імпічмент та інше. Передбачається динамічна розмова – 30 сек. на запитання, 60 сек. на відповідь.

21:00 - починаються національні дебати на «Суспільному», ведуча – Мирослава Барчук.

Якщо прийде лише Порошенко, йому запропонують замість години агітації відповісти на питання громадських активістів та лідерів суспільної думки у рамках флешмобу "Є питання" (це спільна ініціатива "Громадського", "Української правди" та руху "Чесно"). Він матиме право вибрати форму агітації. Якщо прийдуть обидва кандидати, відбудуться повноцінні національні дебати.

Нагадаємо, з Житомирської області у Київ на дебати організовано везли держслужбовців. Близько 16:00 в МВС повідомили, що у зв’язку з проведенням дебатів на в’їзді в столицю спостерігається складна транспортна ситуація, бо людей привозять зі всієї країни.

Як повідомляв Житомир.info, 16 квітня представники кандидатів досягли домовленості щодо проведення дебатів 19 квітня на НСК «Олімпійський» та почали активну оргпідготовку: кандидат Володимир Зеленський пропонував квитки на дебати, а представники чинного президента Петра Порошенка організовували на цей день автопробіг та підвіз прихильників до Києва.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори кандидат дебати  
Матеріали по темі