Фоторепортаж

​Перша після президентських виборів сесія Житомирської міськради: депутати, «активісти» та дитячий хор. Фоторепортаж

23 April 2019, 13:36

23 квітня о 9:00 почалася чергова сесія Житомирської міської ради, в порядку денному якої 65 питань. Формувати порядок денний депутати почали через дві години після її початку, оскільки представники громадськості міста влаштували штовханину в сесійній залі, а потім більше години виступали.

Депутат від «Самопомочі» Олександр Рибак поскаржився на ями на житомирських вулицях, до порядку денного включили питання про припинення повноважень заступника міського голови Вікторії Краснопір та призначення нового зама, яким може стати Марія Місюрова.

Депутати послухали дитячий хор Житомирської музшколи №4 і одноголосно присвоїли їй ім’я Лесі Українки, виділили 160 тис. грн на поїздку учасників АТО до Франції та 350 тис. грн – на покращення матеріально-технічної бази ЖДУ Франка, де зараз навчаються учні гімназії №23.

Також рішенням сесії введено надбавку в розмірі 15% до зарплат працівників дошкільних та позашкільних навчальних закладів Житомира, яку вони отримуватимуть з 1 червня 2019 року.

Обличчя та емоції на першій після президентських виборів сесії Житомирської міськради – в репортажі нашого фотокореспондента:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськради активіст депутат  
Матеріали по темі