Суспільство

Огляд найкращих бюджетних Smart TV від Samsung, LG та Kivi

23 April 2019, 17:02

Телевізори з SmartTV - це багатофункціональні пристрої з виходом в Інтернет, можливістю перегляду фільмів онлайн, роботи з додатками прямо з екрану телевізора і безліччю інших функцій. Якщо ви давно хотіли купити smartTV, то придивіться до добірки від Інтернет-магазину «Цифра», тут зібрані ТОП-6 бюджетних смарт-телевізорів від найпопулярніших брендів - Kivi, Samsung і LG.

Бюджетні смарт-телевізори Kivi

Kivi 24HR50GR:смарт з тюнерами і роз'ємами

Ціна: 4 499 грн

Наявність в телевізорі Kivi 24HR50GR цифрового (DVB-T2, DVB-C) і аналогового тюнерів дозволяє дивитися безліч каналів і телепередач. Модель має діагональ 24 дюйми і дозвіл HD. Завдяки підтримці Wi-Fi можна дивитися фільми і ТБ-програми через Інтернет, що ще більше розширює можливості пристрою. Наявність роз'ємів HDMI, USB і технології Miracast дозволяє переглядати контент зі смартфона, планшета, ноутбука і інших носіїв.

Kivi 32FR50WU: FullHD-екран і Dolby Digital звучання

Ціна: 6 699 грн

32-дюймовий телевізор Kivi 32FR50WU - найкраще рішення для великої родини. Завдяки високій роздільній здатності FullHD і частоті оновлення 200 Гц користувач буде задоволений якістю картинки, а об'ємний звук Dolby Digital і два динаміки сумарною потужністю 16 Вт підсилюють ефект від побаченого. Особливості моделі телевізора Kivi:

  • можна повісити на стіну завдяки стандарту VESA;
  • комфортний рівень яскравості - 350 кд / м2;
  • ТВ-тюнери - DVB-T2, DVB-C + аналоговий.

Недорогий смарт-TV LG

LG24MT49S-PZ: об'ємний звук для повного занурення

Ціна 5 375 грн

24 дюйма, HD-дозвіл і об'ємне звучання - далеко не всі переваги телевізора LG 24MT49S-PZ. Він має компактні розміри, легко впишеться в невелику спальню або вітальню і стане незамінним розважальним центром для всієї родини. Крім якісної картинки, ця модель пропонує технологію Virtual Surround Plus - потужний, об'ємний звук для повного занурення в події.

LG 32LK610: 4-ядерний процесор для ідеальної картинки

Ціна: 7 205 грн

Телевізор LG діагоналлю 32'' формату HD працює під управлінням 4-ядерного процесора, який моментально усуває всі перешкоди і покращує якість зображення. В якості операційної системи використовується webOS. Телевізор LG 32LK610BP може похвалитися якісним об'ємним звучанням Virtual Surround Plus і технологією True Motion, яка поліпшує динамічний діапазон.

Smart TV від Samsung

Samsung UE32N4510AUXUA: просунутий функціонал, повний колір

Ціна: 8 429 грн

Технології, які використовуються в 32-дюймовому HD-телевізорі Samsung UE32N4510AUXUA забезпечують високоякісне зображення:

  • Clean View - знижує шуми.
  • Wide Colour Enhancer - підвищує якість зображення, дозволяючи побачити найдрібніші деталі.

Телевізор Самсунг підтримує функцію ConnectShare Movie, з нею можна просто вставити флешку в USB-роз'єм - і контент почне відтворюватися на екрані.

Samsung UE43NU7122:43'' і потужний звук

Ціна: 9 874 грн

Ultra HD дозвіл і акустика потужністю 20 Вт - головні козирі 43-дюймового телевізора Samsung UE43NU7122. Крім цього, в телевізорі використовується технологія поліпшення зображення Micro Dimming Pro HD, вона покращує чіткість і глибину відтінків.

Це не просто телевізор, а багатофункціональний пристрій, адже, підключивши до нього мишу і клавіатуру, його можна використовувати в якості комп'ютерного монітора. Ви можете спілкуватися по відеозв'язку через Skype або Viber і бачити співрозмовника на великому 43-дюймовому екрані.

Як бачите, навіть з обмеженим бюджетом можна купити SmartTV з хорошим функціоналом від надійного і перевіреного виробника.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі