Влада

​Як депутати звільняли заступницю мера Житомира та призначали на посаду нову

23 April 2019, 20:17

Депутати підтримали рішення заступниці мера Житомира Вікторії Краснопір піти із займаної посади.

На черговій сесії 23 квітня остання подякувала місцевим чиновникам за співпрацю та розуміння. Ті у відповідь заходилися аплодувати Краснопір стоячи.

Припинить свої повноваження пані Вікторія 13 травня 2019 року. Наступного ж дня до виконання обов’язків заступника міського голови із соціально-гуманітарних питань приступить Марія Місюрова, яка донедавна керувала міським управлінням охорони здоров’я.


Одразу після того, як депутатський корпус затвердив рішення про призначення, Марія Місюрова поділилися із журналістами, які має плани на новій посаді та що вважає своїм найбільшим здобутком і недопрацюванням на попередній.

«З легким серцем тому, що у мене вже є досвід. Практично з 1 червня було б три роки, як я працюю начальником управління охорони здоров’я. Гуманітарний блок і уся соціально-гуманітарна сфера дуже близька, тому що людиноцентрована, і всі наші департаменти дуже тісно співпрацюють. У мене є досвід, досвід спілкування із колегами, ми одна команда і ми маємо показувати результати. Коли я приходила в управління охорони здоров’я, потрібно було реформувати, і очікували зміни, і зараз є результат, і є дійсно чим пишатися. Проаналізувавши за три роки, практично, медична громада міста не знала одне одного, і мене це дуже дивувало. Ми зробили великий крок – роз’єднали первинну і вторинну ланку. Це дійсно було важко, як при розлученні. Зараз у нас 20 амбулаторій, і я пишаюсь, що ми зробили три новостворені амбулаторії, які зараз відповідають усім стандартам. Розбудова сімейної медицини - я щаслива тим, що ми отримали фінансування, що наші сімейні лікарі отримали нову заробітну плату. І тут я можу сказати, чим я засмучена зараз, третій рік практично, що у нас була незабезпеченість по заробітній платі, і вона зараз теж залишається на вторинній ланці. Що стосується освіти, то ми маємо продовжувати реформи - це НУШ, дитина. Управління молоді і спорту - це і сімейна політика, гендерна рівність, національно-патріотичне виховання. Дуже багато напрямків, на які потрібно акцентувати увагу», - поділилася начальник управління охорони здоров’я Житомирської міської ради Марія Місюрова.

Як повідомляв Житомир.info, питання звільнення та призначення заступників мера включили до порядку денного сесії 23 квітня під час його формування.

Нагадаємо, Вікторія Краснопір 15 квітня 2019 року написала заяву на ім’я мера Житомира про припинення її повноважень на посаді заступника мера.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськради заступник Краснопір Місюрова  
Матеріали по темі