Події

У Житомирській області 34-річний чоловік позбавив життя пенсіонера, до якого прийшов у гості

24 April 2019, 10:43

34-річного жителя села Мацьки Овруцького району Житомирської області підозрюють у вбивстві 72-річного односельчанина. Конфлікт між цими чоловіками виник напередодні увечері після спільного вживання спиртних напоїв та закінчився трагічно.

Про подію 24 квітня повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Повідомлення про виявлення трупа батька у його будинку надійшло до поліції від сина уранці 23 квітня. Працівники слідчо-оперативної групи Овруцького відділення поліції, які прибули до місця, у с. Мацьки, виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті в одній з кімнат будинку.

«Розбираючись в обставинах події, поліцейські з’ясували, що напередодні увечері у будинку було застілля. Його учасників правоохоронці встановили завдяки зібраним речовим доказам та свідченням односельців. Попередньо з’ясовано, що у ході застілля між господарем будинку та гостем виник раптовий конфлікт, який продовжився сутичкою. Тілесні ушкодження, завдані господарю, виявились для нього фатальними. Підозрюваного у їх нанесенні, 34-річного місцевого жителя, затримано в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України», – інформують у поліції.

Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За такі дії чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 23 квітня 2019 року поліція інформувала, що у місті Баранівка Житомирської області під час застілля посварилися двоє чоловіків: 55-річний чоловік застосував до свого молодшого опонента ножа. Останнього госпіталізували до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Мацьки Овруцький район конфлікт сварка  
Матеріали по темі