Політика

Віталій Журавський привітав мешканців Народиччини із Великодніми святами

26 April 2019, 09:20

Лідер Всеукраїнської громадської організації «Дістало!» Віталій Журавський привітав жителів Народичів та ще 17-ти сіл району Великодніми святами. У Чистий четвер благодійник дарував землякам паски та вітальні листівки.

За словами громадського діяча, попри наближення великодніх свят, мешканці Житомирщини активно дискують саме на політичні теми.

«Вкотре переконався, наскільки цупко політика вчепилася в життя простих людей. На Житомирщині – тільки й розмов про Зеленського. Байдуже, що Чистий четвер, а незабаром – Світле Воскресіння. Усіх цікавить, коли Володимир закінчить війну, зменшить тарифи, підвищить зарплати та пенсії», - написав Віталій Журавський на своїй сторінці у Facebook.

Благодійник пояснив: для того, аби принаймні спробувати щось зробити, Зеленському необхідно змінити склад уряду та парламенту.

«Не зможе він творити реформи з ворожим до нього парламентом та Кабміном», - наголосив громадський діяч.

Віталій Журавський просив земляків менше брати до серця поганих новин та увійти у великодні свята з гарним настроєм.

«Я хотів би нашим землякам побажати над усе душевної чистоти, здоров’я, злагоди, порозуміння в своїх родинах, це дуже важливо. Українці такі люди, що витримають всі перешкоди. Хотілося б, щоб серед людей був достаток. Це найбільша проблема сьогодні, тому бажаю достатку і успіхів у всіх ваших справах», - зауважив благодійник.

Прес-служба Громадської організації «Дістало»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Журавський  
Матеріали по темі