Події

​Поліція Житомирської області розслідує замах на вбивство: молодик палицею побив жителя сусіднього села

27 April 2019, 10:50

В Ємільчинському районі Житомирської області поліцейські затримали підозрюваного у замаху на вбивство.

Про це 27 квітня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«26 квітня до поліції від медиків надійшло повідомлення про госпіталізацію з тяжкими травмами жителя району. За обґрунтованою підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень поліція затримала 26-річного молодика», - інформує поліція.

Повідомлення про подію надійшло близько 13.00. На місце події, у с. Катеринівка, негайно виїхали групи швидкого реагування та слідчо-оперативна Ємільчинського відділення поліції. Попередньо встановлено, що травми потерпілий отримав ще напередодні увечері. За зібраними поліцейськими свідченнями, між потерпілим та жителем сусіднього села виник конфлікт на ґрунті неприязних відносин.

За даними начальника Ємільчинського відділення поліції Віталія Магалецького, 49-річний чоловік саме виходив з хати, коли на його подвір’я зайшов молодик та накинувся на нього з палицею. За наявною інформацією, причина конфлікту – дріб’язкові звинувачення побутового характеру.

26-річний молодик затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин) та ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Законодавством України за умисне вбивство передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня 2019 в Овруцькому районі 34-річний чоловік позбавив життя пенсіонера, до якого прийшов у гості, а 23 квітня в Баранівці під час застілля 55-річний чоловік застосував до молодшого опонента ножа. Останнього госпіталізували до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство замах палиця Ємільчинський р-н  
Матеріали по темі