Суспільство

​У нетверезого подружжя бердичівлян забрали трьох недоглянутих дітей

27 April 2019, 14:39

З багатодітної родини в місті Бердичів Житомирської області вилучили малолітніх дітей, які утримувалися в неналежних умовах.

Про це 26 квітня повідомила ювенальна превенція Житомирської області.

«Ми не уявляємо собі життя без найрідніших нам людей: батька та матері, бо вони дали нам життя, ведуть по життю, завжди є опорою та підтримкою. Ми звикли, що бути відповідальними батьками – означає любити дитину та піклуватися про неї. Та не завжди батьки виконують належним чином свої батьківські обов’язки: забувають, не знають, чи не хочуть знати про відповідальне батьківство. Так, працівниками ювенальної превенції спільно із БРЦСССДМ було здійснено екстрений виїзд до однієї із родин Бердичівщини, так як, надійшло повідомлення про загрозу життя та здоров’я дітей. По приїзду були зафіксовані незадовільні умови для проживання дітей, батьки в нетверезому стані (виділено редакцією). Останніх розміщено до медичного закладу. Вирішується питання про доцільність подальшого проживання малолітніх дітей в даній родині», - повідомила ювенальна превенція.

Нагадаємо, на початку квітня 019 року служба у справах дітей Романівської райдержадміністрації Житомирської області ініціювала притягнення до відповідальності за невиконання батьківських обов’язків двох матерів, які виховують вісьмох дітей.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році матері-одиначці з Житомира припинили виплату коштів на дитину через їх нецільове використання. У 1 кварталі 2019 року в Житомирській області склали 603 адмінматеріали на батьків, які не забезпечують умови для повноцінного розвитку та навчання своїх дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ювенальна превенція недогляд дитина  
Матеріали по темі