Події

Через блискавку в селі Житомирської області ледь не згорів будинок

29 April 2019, 09:41

Увечері, 27 квітня, в с. Соколів Пулинського району через грозовий розряд блискавки ледь не згорів житловий будинок.

Про це 28 квітня поінформувала прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

«27 квітня о 21:27 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в с. Соколів Пулинського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплений дах оселі та через сильний вітер існує загроза його розповсюдження на суміжні будівлі літньої кухні та сараю. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі вирішив залучити на допомогу додаткові сили та засоби. Вогнем знищено покрівлю оселі по всій її площі. Завдяки оперативним та злагодженим діям бійців ДСНС житлові приміщення оселі, а також дві суміжні будівлі залишилися неушкодженими. Загиблих та травмованих не має. До ліквідації загоряння залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки», - йдеться у повідомленні.

Зі слів сусідів стало відомо, що попередньою причиною пожежі міг стати грозовий розряд блискавки, що влучив в телевізійну антену.

Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 25 липня 2018 року в с. Рудня-Шляхова Хорошівського району блискавка «підпалила» житловий будинок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пулинський район ДСНС пожежа блискавка  
Матеріали по темі