Місто

Дощ не злякав житомирян, які прийшли на «Поливаний понеділок» до приміщення кінотеатру «Жовтень»

29 April 2019, 14:25

Кількадесят відчайдухів влаштували водні бої поблизу кінотеатру «Жовтень» 29 квітня в «Поливаний понеділок». До послуг житомирян, які не злякались доволі прохолодної погоди, а потім і дощу, організатори забави підготували дощовики та спеціальну «зброю»: водяні помпи, пістолети, відра, та навіть пожежний рукав.

«Поливаний понеділок» відзначають в Житомирі вже вчетверте і кожного року знаходиться вдосталь охочих пообливатись водою.


«Традиційно ми святкуємо поливаний понеділок вже четвертий рік поспіль в Житомирі, сьогодні, дійсно, погода сприяє тому, щоб намокли всі. Організовували ми це все просто, спільно із партнерами заходу - Центром фільтрації води, які допомогли нам з інженерною частиною, ДСНС допомогла із пожежною машиною. Ну, і люди, учасники, які прийшли, відгукнулись в соцмережах. Ми постараємось створити настрій, буде багато подарунків і вікторин. Звичайно, хотілось, щоб було спекотно, тоді, впевнена, учасників було б набагато більше, не всі наважуються мерзнути і мокнути, але власним прикладом доводимо, що це не так вже і страшно», - розповідає начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році «Поливаний понеділок» відбувся на вулиці Михайлівський: на водний батл запаслися чотирма тоннами води.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Поливаний понеділок Великдень Ковальчук  
Матеріали по темі