Події

Водія, який спричинив смертельну ДТП на трасі Київ-Ковель у Житомирській області, посадили під домашній арешт

30 April 2019, 09:23

Прокуратура Житомирської області оскаржуватиме обрання запобіжного заходу у виді домашнього арешту водію, який спричинив смертельну ДТП у Коростенському районі.

Про це 30 квітня інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Установлено, що 27.04.2019 року, близько 4-ї години ранку, на 155 км автодороги сполученням «Київ-Ковель», що на території Коростенського району, автомобіль марки «Лексус» під керуванням 39-річного місцевого жителя, зіткнувся з автопоїздом, який рухався у зустрічному напрямку та виконував маневр повороту ліворуч для заїзду на одну із заправних станцій. Унаслідок дорожньо-транспортної події 24-річний пасажир легкового автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці, інший, 22-річний, у тяжкому стані доставлений до реанімаційного відділення Коростенської ЦМЛ», - йдеться у повідомленні.

«У понеділок, 29 квітня 2019 року, водію автомобіля, що спричинив смертельну ДТП, ухвалою Корольовського районного суду Житомира застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту у нічний період доби. Разом з цим, прокуратура області, з огляду на тяжкість скоєного злочину – порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть одного потерпілого та заподіяння тяжких тілесних ушкоджень іншому, наполягатиме на застосуванні до водія суворішого запобіжного засобу - у виді тримання під вартою. Наразі вирішується питання про подання апеляційної скарги на ухвалу Корольовського районного суду м. Житомира від 29.04.2019 щодо застосування до підозрюваного запобіжного заходу у виді домашнього арешту», - розповіли у прокуратурі.

Як повідомляв Житомир.info, у Коростенському районі Житомирської області 27 квітня 2019 року зіткнулися легковик і фура, внаслідок аварії один пасажир загинув, інший потрапив до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростенський район ДТП прокуратура  
Матеріали по темі