Події

У селищі Житомирської області горів будинок: жінка винесла з вогню шестимісячну доньку

30 April 2019, 13:41

У смт Кам’яний Брід Баранівського району горів житловий будинок: господиня винесла з оселі свою шестимісячну доньку.

Про це 30 квітня інформує прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

«30 квітня о 02:27 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в смт Кам’яний Брід Баранівського району. Господиня оселі прокинулась посеред ночі, відчувши, що горить на ній одяг. Жінка одразу відшукала в задимленій кімнаті, у колисці, свою шестимісячну доньку та вибігла з помешкання. По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям була охоплена оселя зсередини та дах будинку по усій площі – 80 кв. м. Тривалий час знадобився рятувальникам для розбирання зруйнованих полум’ям конструкцій. 26-річна мати з шестимісячною донькою отримали опіки різного ступеню тяжкості. Їх госпіталізовано до лікарні. Вогнем знищено будинок», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

«Господиня напередодні розтопила піч. Загоряння виникло саме в тій кімнаті. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 7 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки», - розповіли рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня 2019 року в с. Соколів Пулинського району через грозовий розряд блискавки ледь не згорів житловий будинок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Баранівський район ДСНС пожежа  
Матеріали по темі