Події

У задимленому будинку в Житомирській області чоловік знайшов неживого тестя

2 May 2019, 12:23

Через весняне похолодання жителі Житомирської області знову почали обігрівати свої будинки. Для 66-річного чоловіка спроба зробити комфортною температуру повітря у хаті закінчилася трагічно.

Про загибель чоловіка на пожежі 2 травня повідомила прес-служба управління ДСНС України в Житомирській області.

«1 травня о 19:35 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Наталівка Новоград-Волинського району. Про це рятувальників сповістила жінка, яка побачила дим із будинку батька. Її чоловік знайшов непритомного тестя на підлозі кухні. Він виніс його на свіже повітря, однак медики, які прибули за викликом, констатували смерть 66-річного чоловіка», – інформують в управлінні ДСНС.

На момент прибуття чергового караулу вогнеборців на місце події у помешканні спостерігалось сильне задимлення. Рятувальникам довелось застосовувати апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання.

Пожежу локалізовано о 19:53, а о 21:10 – ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено домашнє майно в одній із житлових кімнат. Рятувальники не допустили розповсюдження вогню будинком.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Того дня господар розпалював у грубі в тій кімнаті, де й сталось займання.

Як повідомляв Житомир.info, 30 квітня 2019 року в смт Кам’яний Брід Баранівського району горів житловий будинок: господиня винесла з оселі свою шестимісячну доньку. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Наталівка Новоград-Волинський район  
Матеріали по темі