Місто

Торги житомирського «Міськсвітла» на придбання дорожніх знаків знову не відбулися: постачальника шукатимуть самі

3 May 2019, 12:48

Комунальне підприємство «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради вкотре не закупило дорожні знаки.

Третя закупівля, оголошена 9 квітня 2019 року, не відбулася через відсутність учасників. Про відміну торгів на Prozorro повідомили 2 травня. «Міськсвітло» збиралося закупити 740 знаків та дорожніх табличок різної геометричної форми на орієнтовну суму 540 тис. грн.

Нагадаємо, перші торги підприємство оголосило в січні 2019 року, але їх скасували у зв’язку з відсутністю подальшої потреби в закупівлі товарів. Другі торги відмінили з причини подання менше двох тендерних пропозицій: постачати в Житомир 740 знаків виявила бажання єдина фірма з Дніпра – ТОВ «Мазіс» з пропозицією у 517 тисяч 920 гривень. У квітні охочих продати Житомиру дорожні знаки не знайшли зовсім.

«Торги дійсно не відбулися через відсутність пропозицій. Це вже друга закупівля на суму 540 тисяч гривень, тому, згідно з законом, зараз ми маємо право самостійно обрати постачальника і укласти з ним прямий договір. Поки ми не знаємо, хто це буде, з 6 травня вирішимо», - прокоментував Житомир.info начальник КП електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Сергій Ковальчук.

Нагадаємо, наприкінці літа 2018 року в Житомирі на аварійному перехресті вулиць Шевченка та Князів Острозьких встановили нові дорожні знаки, хоча люди просили світлофор.

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня 2019 року в Житомирі, під час сильного вітру, дорожній знак «Рух прямо», який висів над дорогою, зірвався з кріплення і пошкодив заднє скло автомобіля. Водій збирався судитися, але його відмовили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Міськсвітло дорожній знак Сергій Ковальчук  
Матеріали по темі