Економіка

З початку року після ревізій житомирських аудиторів 22 посадовців притягнули до адмінвідповідальності

4 May 2019, 08:35

Фахівці управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області впродовж січня - березня 2019 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму майже 4,9 млн грн.

Про це 3 травня поінформувала прес-служба управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській.

«За результатами заходів державного фінансового контролю керівники підприємств, установ та організацій прийняли 13 управлінських рішень. За підсумками проведених державних фінансових аудитів об’єктами контролю прийнято до виконання 61 пропозицію. До об’єктів, у яких під час ревізій виявлено порушення бюджетного законодавства, застосовано 6 заходів впливу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами. Матеріали 4 контрольних заходів передано до правоохоронних органів, за результатами розгляду яких розпочато 1 досудове розслідування та вручено 2 письмових повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За недотримання законодавства 22 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 7 – до матеріальної та дисциплінарної. Одну посадову особу звільнено з посади», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, за результатами проведеної фахівцями управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області ревізії фінансово-господарської діяльності відділу освіти Коростишівської РДА виявлено порушень, що призвели до втрат, на суму понад 425 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аудитори кошти ревізія посадовці  
Матеріали по темі