Події

У Житомирській області до лікарні потрапили четверо дітей, які підпалили мисливський порох

6 May 2019, 11:03

У селі Велика Чернігівка Овруцького району Житомирської області компанія дітей знайшла мисливський порох та підпалила, усіх четверо госпіталізували з опіками.

Про це 6 травня у коментарі Житомир.info повідомили у прес-службі управління ДСНС України в Житомирській області.

«4 травня четверо дітей (двоє – 2009 року народження, одна – 2008, одна – 2007) знайшли упаковку мисливського пороху вагою близько 0,5 кг та підпалили його. Внаслідок спалаху усі четверо отримали термічні опіки облич та верхніх кінцівок ІІ А ступеня. Дітей швидкою допомогою доставили до районної лікарні, а ввечері 5 травня перевели до опікового центру Житомирської обласної лікарні», – поінформувала керівник сектору зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю управління ДСНС України в Житомирській області Оксана Ковальчук.

Вона зазначила, що найстаршою у компанії була дівчинка (відповідно до даних, якими оперує управління ДСНС, лише дитина 2007 року народження має жіноче прізвище), решта – з чоловічими прізвищами.

Як повідомляв Житомир.info, 5 травня 2019 року в селі Осикове Коростишівського району Житомирської області двоє людей отримали опіки, намагаючись розпалити у грубі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опік Велика Чернігівка Овруцький район  
Матеріали по темі