Події

У передмісті Житомира зі школи евакуювали вчителів та учнів через розпилений газ

6 May 2019, 13:55

6 травня уранці до поліції надійшло повідомлення про поширення в одному з приміщень школи у с. Зарічани Житомирського району аерозольного газу дратівливої дії. З будівлі було евакуйовано учнів та вчителів.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Для перевірки повідомлення на місце події виїхала слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції.

«Правоохоронці з’ясували, що у приміщенні туалету одноповерхової школи хтось з учнів розпилив газ, через який присутнім у будівлі було тяжко дихати. З приміщення було евакуйовано 140 учнів та 20 вчителів. Після обстеження школи фахівцями та провітрювання навчальний процес було відновлено. Станом на 13.00 за медичною допомогою ніхто не звертався. Водночас встановлено учнів, які розпилили газ. Це двоє підлітків 2004 року народження», – інформують у ГУНП.

Нині поліцейські спілкуються з їх батьками щодо відповідальності за вчинене дітьми.

«На щастя, директор швидко зорієнтувалась у ситуації та організувала виведення учнів з будівлі, що запобігло можливим ускладенням зі станом школярів. Батьки неповнолітніх бешкетників відповідно до ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків по вихованню дітей) КУпАП нестимуть покарання у вигляді штрафу», - прокоментував начальник Житомирського відділення поліції Сергій Крошко.

Як повідомляв Житомир.info, 5 квітня 2019 року в селі Щигліївка Коростишівського району Житомирської області через загоряння сухої трави зі школи евакуювали учнів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ школа Зарічани евакуація школа  
Матеріали по темі