Суспільство

​У Житомирі та області синоптики попереджають про рясні дощі й грози в ніч на 7 травня

6 May 2019, 14:32

Житомирські синоптики попереджають про рясний дощ та грозу в ніч на 7 травня. Загалом, упродовж робочого тижня з 6 по 11 травня у Житомирі й області спостерігатиметься поступове підвищення температури повітря, опадів стане менше.

Про це 6 травня повідомив Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

«Попередження про небезпечні метеорологічні явища І рівень небезпечності по Житомирській області та місту Житомир: у другій половині дня із збереженням до кінця доби 6 травня та вночі 7 травня у Житомирі та області очікуються грози. Вночі очікується значний дощ (І рівень небезпечності – жовтий)», - йдеться у штормовому попереджені синоптиків.

Прогноз погоди на вівторок, 7 травня: хмарно, вночі дощ, гроза, вдень дощ, місцями по області злива та грози. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря по області вночі 7-12 градусів тепла, вдень 9-14 градусів тепла, у Житомирі вночі 7-9 градусів тепла, вдень 11-13 градусів тепла.

У середу, 8 травня, хмарно з проясненнями, вночі короткочасний дощ, місцями грози, вдень – без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі 3-8 градусів тепла, вдень – 11-16 градусів тепла.

У вихідний день, 9 травня, мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі 2-7 градусів тепла, вдень 13-18 градусів тепла.

У четвер, 10 травня, та в п’ятницю, 12 травня, очікується хмарна з проясненнями погода. 10 травня – короткочасний дощ, місцями гроза. 11 травня місцями невеликий дощ. Вітер південний та південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі 5-10 градусів тепла, вдень 14-19 градусів тепла.

Як повідомляв Житомир.info, 8 та 9 травня у Житомирі відзначатимуть День примирення та День Перемоги. План заходів тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода шторм дощ гроза прогноз  
Матеріали по темі