Події

​Керівника дорожньо-ремонтного пункту Житомирського облавтодору затримали на хабарі у 28 тис. грн

6 May 2019, 16:04

Начальника дорожньо-ремонтного пункту філії ДП «Житомирський облавтодор» затримали під час отримання 28 тис. грн хабара за надання в оренду приміщення, що перебуває на балансі підприємства.

Про це 6 травня на своїй сторінці у соцмережі повідомив керівник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Викриття ще одного любителя «підзаробити». 6 травня в одному з районів області детективи Слідчого управління ГУНП спільно з оперативниками Управління захисту економіки Житомирщини під процесуальним керівництвом прокуратури області затримали керівника дорожньо-ремонтного пункту місцевої філії ДП «Житомирський облавтодор» під час отримання хабара у розмірі 28 тисяч гривень. Посадовець вимагав таку суму за надання в оренду приміщення, що перебуває на балансі підприємства. Слідчі дії тривають...», - йдеться у дописі Вячеслава Печененка.


Як повідомили в Управління захисту економіки в Житомирській області Нацполіції, на хабарі затримали начальника дорожньо-ремонтного пункту філії Житомирської ДЕД ДП «Житомирський облавтодор». За словами керівника обласного управління захисту економіки Сергія Малини, нині вирішується питання щодо затримання останнього в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

«53-річного чоловіка затримано відразу після отримання ним вказаної суми на робочому місці. Його дії відповідно задокументовано, а предмет хабара вилучено. Попередня правова кваліфікація події - ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років», - додали в прес-службі ГУНП в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 3 травня на Житомирській митниці ДФС співробітники СБУ проводили обшуки. За інформацією прес-служби ДБР, начальниця митного посту «Житомир-центральний» зі спільниками організувала схему отримання грошей від брокерів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція хабар облавтодор  
Матеріали по темі