Події

У Житомирській області Lexus злетів з траси та перекинувся, водій відбувся саднами

7 May 2019, 11:41

6 травня на трасі Житомир-Чернівці поблизу села Карвинівка Романівського району сталася дорожньо-транспортна пригода: автомобіль Lexus вилетів у кювет. В результаті аварії до лікарні доправили водія автомобіля.

Про це 7 травня повідомив сайт Твій Романів.

«6 травня після 16 год на 36 км автодороги Житомир-Чернівці поблизу села Карвинівка Лексус злетів у кювет. Водій, житель Києва, отримав травми та був доставлений у лікарню», - йдеться у повідомленні місцевого сайту.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області журналісту Житомир.info розповіли подробиці події.

«Дорожньо-транспортна подія сталася 6 травня близько 16.00 на трасі Житомир-Чернівці поблизу села Грем’яче. Водій автомобіля Lexus, киянин 1986 року народження, не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. У результаті цього автомобіль перекинувся. Керманич отримав забої та садна, був доставлений до лікувального закладу. Проте є інформація про те, що йому призначили амбулаторне лікування», - розповіли в прес-службі поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 5 травня поблизу кладовища в селі Станишівка Житомирського району сталася подвійна ДТП: один з водіїв загинув на місці аварії. Наступного дня стало відомо, що в результаті цієї аварії загинули двоє осіб: водій та пасажир, ще шестеро людей отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія поліція ГУНП Лексус Житомир-Чернівці  
Матеріали по темі