Суспільство

​У Новограді-Волинському шукають нового підрядника, який за 3,5 млн грн добудує полігон ТПВ

8 May 2019, 15:51

Управління Новоград-Волинської міськради проведе новий тендер на будівництво полігону твердих побутових відходів, оскільки підрядник, якого обрали за результатами попереднього тендеру ще в 2016 році, так і не виконав умов договору.

Нове оголошення про проведення тендеру на будівництво полігону ТПВ в Новограді-Волинському (другий пусковий комплекс) з коригуванням було опубліковане на ресурсі ProZorro 7 травня 2019 року. Тендер проводить управління ЖКГ, енергозбереження та комунальної власності міської ради. Очікувана вартість закупівлі становить 3 млн 535,7 тис. грн. Пропозиції приймають до 27 травня, а вже наступного дня проведуть аукціон.

У технічному завданні зазначається, що підрядник задля збирання та очистки фільтрату має встановити мотопомпу, облаштувати дренажну мережу під котлованом та підготувати сам полігон, влаштувати відгороджувальні дамби та дамби навколо полігону, побудувати естакаду розвантажування та під’їзну дорогу, влаштувати водовідвідний кювет та провести ряд додаткових робіт.

У тендерній документації зазначається, що завершити будівництво переможець торгів, з яким укладуть договір, має до кінця 2019 року.

Нагадаємо, у вересні 2018 року в Новоград-Волинській міськраді Житомирської області провели виїзну нараду щодо будівництва полігону твердих побутових відходів, яке розпочалося ще в 2016 році і затягується підрядником, який регулярно порушує календарний план робіт та не вкладається у відведені строки. Тоді ж влада міста вирішила розірвати угоду з підрядником – київською фірмою «Торговий Дім Укрвторресурс».

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2016 стали відомі результати торгів на будівництво полігону твердих побутових відходів на території Чижівської сільської ради (урочище Ржатківка) Новоград-Волинського району. Переможцем з пропозицією у 2,7 млн стала київська фірма «Торговий Дім Укрвторресурс».

14 липня 2017 мерія повідомила про будівництво другого пускового комплексу звалища. У вересні 2017 стало відомо, що комунальне підприємство Новоград-Волинської міської ради «Міськкомунсервіс» в обхід влади приймає на діючому полігоні львівське сміття, через що в мерії провели нараду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: полігон ТПВ сміттєзвалище Новоград-Волинський тендер  
Матеріали по темі