Події

​На трасі в Житомирській області перекинулась Mazda: жінка та трирічний хлопчик потрапили до лікарні

10 May 2019, 12:22

На автодорозі між селами в Черняхівському районі перекинувся легковий автомобіль. У результаті аварії двоє пасажирів: жінка та 3-річна дитина потрапили до лікарні.

Про це 10 травня повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Пригода сталась увечері 9 травня на автодорозі між селами Черняхівського району. Внаслідок перекидання «Мазди» тілесні ушкодження отримали жінка та дитина. Попередньо з’ясовано, що близько 21.40 на автодорозі с.Високе – с.Некраші водій автомобіля «Мазда 6», 36-річний житель Черняхівського району, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автівка перекинулась», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП травми отримали пасажири – 33-річна жінка та 3-річний хлопчик. Постраждалі були доставлені до медичного закладу для надання необхідної допомоги. Усі обставини та причини, що призвели до вказаної дорожньої пригоди, нині з’ясовуються поліцейськими.

Цього ж дня, 9 травня, у Малині Житомирської області сталася ДТП за участі автомобіля КІА та скутера.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась увечері 9 травня у райцентрі Житомирщини за участі кросовера та скутера. Водій двоколісника з тяжкими травмами у лікарні», - йдеться у повідомленні прес-служби ГУНП в області.

Попередньо з’ясовано, що близько 19 години у місті Малині водій автомобіля «KIA SPORTAGE», 42-річна жителька райцентру, виїхала на перехрестя з круговим рухом, де не надала перевагу водієві скутера «Suzuki», 55-річному місцевому жителю, який рухався по головній дорозі.

У результаті зіткнення скутерист упав з двоколісника й отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні.

«Усі обставини та причини, що призвели до ДТП, встановлюються у рамках розпочатого за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ досудового розслідування», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, пізно ввечері 8 травня на автодорозі поблизу села Довжик Житомирського району невідомий автомобіль на смерть збив 33-річного чоловіка. Поліція наразі розшукує винуватця аварії та просить допомогти у встановленні усіх обставин ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2019 на трасі Житомир-Чернівці в Романівському районі вилетів в кювет та перекинувся Lexus, водій відбувся лише саднами та госпіталізації не потребував.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія поліція постраждалий  
Матеріали по темі