Влада

З початку року в Житомирській області більше 400 учасників бойових дій отримали ділянки сільгосппризначення

11 May 2019, 11:44

З початку року в Житомирській області 433 учасники бойових дій отримали у власність земельні ділянки.

Про це 11 травня Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

«Від початку 2019 року в Житомирській області 433 учасники бойових дій завершили процедуру оформлення у власність земельних ділянок сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів. Проекти землеустрою затверджені на земельні ділянки загальною площею 750,9 га», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, для ведення особистого селянського господарства військові отримали 380 ділянок загальною площею 745,3 га, для індивідуального садівництва – 53 ділянки загальною площею 5,6 га.

Зазначається також, що загалом з часу запровадження ініціативи про надання земельних ділянок учасникам бойових дій до Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області військовослужбовці подали 14 788 заяв про надання земельних ділянок у власність. За результатами їх розгляду військовим надано 8 153 дозволи на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних ділянок загальною площею 11 670,7 га. На підставі розроблених і погоджених проектів землеустрою за цей період у власність учасникам АТО/ООС передано 5 089 земельних ділянок загальною площею 7 837,4 га.

На сайті Держгеокадастру розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області упродовж 2018 року учасники АТО (ООС) оформили у власність 2 393 земельні ділянки державної та комунальної власності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держгеокадастр земля ділянка  
Матеріали по темі