Події

На Корольова у Житомирі в автомобіля лопнуло колесо, але дорогу вже почали підсипати (доповнено)

11 May 2019, 13:30

На вулиці Корольова у Житомирі 11 травня ремонтують дорогу, очевидно, підсипають зрізаним асфальтом і втрамбовують, як напередодні анонсував мер. Тим часом один з автомобілів, рухаючись по вулиці Корольова, вскочив у яму, як наслідок – лопнуло колесо.

Про це Житомир.info повідомила читачка Тетяна.

«Корольова, 99. Машина їхала по трамвайних коліях, об'їжджаючи ями і ремонт дороги. Через ті ж ями лопнуло колесо. Трамваї стоять, пробка, приїхала поліція», – близько 10.40 год. повідомила читачка. Однак вже за кілька хвилин, як поінформувала Тетяна, трамваї поїхали.

О 13.25 год. у прес-службі патрульної поліції в Житомирській області в коментарі Житомир.info повідомили, що екіпаж досі працює на місці події.

О 14.00 год. Житомир.info вдалося отримати у патрульній поліції більш детальний коментар. Тут поінформували, що на водія склали протокол, також був оформлений акт обстеження дороги.

«Подія сталася о 10.22 год. на вулиці Корольова, 92. Автомобіль ЗАЗ Daewoo не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на трамвайні колії. Внаслідок ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками. На водія було складено протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Також було складено акт обстеження ділянки вулично-шляхової мережі», – розповіла т.в.о. старшого інспектора прес-служби управління патрульної поліції в Житомирській області Тетяна Носадчук.

Вона також уточнила, що автівка пробила колесо. За словами т.в.о. старшого інспектора прес-служби, деякі з очевидців стверджували, що водій пробив колесо ще перед трамвайними коліями. Однак він переконує, що пробив шину саме біля колій, де і зупинився, заблокувавши рух трамваїв.

Водій розповідає, що за останніх кілька днів уже вдруге пошкодив колесо. Він нарікає на дорожників.

«Об’їжджав машину дорожньої служби, стрибнув на колесо і порвав зсередини, позавчора було те ж саме. Викликав поліцію. У нас заборонена експлуатація автомобільних доріг, де глибина ями більше 4 см. Тут по 20-30 см. Хай пишуть протокол на нашу дорожню службу», – обурюється водій


На вулиці Корольова у Житомирі почали підсипати дорогу


Як повідомляв Житомир.info, 10 травня 2019 року Житомирський міський голова Сергій Сухомлин обіцяв, що на початку наступного тижня (з 13 травня) оголосять тендер на капітальний ремонт вулиці Корольова. А доти дорогу там підсипатимуть асфальтом, зрізаним на вулиці Параджанова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП колесо Корольова дорога асфальт ремонт  
Матеріали по темі