Фоторепортаж

Квіти після дощу, День примирення та 9 травня у Житомирі. Фото тижня

12 May 2019, 15:32

6 травня наш фотокореспондент робила знімки квітів і зелені після дощу. Фоторепортаж.

6 травня у Житомирі відкрилася виставка кераміки Олени Цвєткової. Фоторепортаж.

7 травня мітингом-реквіємом та покладання квітів на Вільському військовому кладовищі житомиряни вшанували пам'ять загиблих у роки Другої світової війни. Фоторепортаж.

7 травня близько сотні людей із квітами зібрались на Житомирському військовому кладовищі. Вони прийшли, щоб вшанувати пам’ять військовослужбовців Збройних сил України, які загинули на сході України за час російської агресії.

7 травня головний архітектор міста та начальник УКБ Житомирської міськради прокоментували кінцевий вигляд провалля на Бердичівській.

8 травня, у День пам’яті та примирення, житомиряни зібралися біля монумента Слави на Корбутівці, аби вшанувати загиблих у Другій світовій війні. Фоторепортаж.

Зранку 9 травня на майдані Перемоги у Житомирі містяни зібралися на урочистості з нагоди Дня пам'яті і примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ще з 8-ї ранку тут було кілька десятків правоохоронців, а постамент з танком оточили поліцейські автомобілі.

Між активістами, які прийшли долучитися до ходи, сталася сутичка.

Люди тримали у руках букетики конвалій, бузку, троянди і гвоздики. Деякі стояли з плакатами та портретами військових, загиблих на сході Україні в зоні проведення АТО та ООС. А близько 10:00 на майдані Перемоги кількасот людей, прихильники нині забороненої Компартії, розгорнули червоні прапори.

Фоторепортаж з майдану Перемоги тут.

Потім люди рушили до монумента Слави, де покладанням квітів вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій. За інформацією ГУНП у Житомирській області, учасниками заходу стали близько 3,5 тис. осіб. Фоторепортаж.

Закінчились урочистості біля «вічного вогню» частуванням солдатською кашею.

10 травня наш фотокореспондент цікавилася, що пропонують житомирянам в оголошеннях на стовпах і парканах та як креативлять у рекламі. Фоторепортаж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фото тижня травень  
Матеріали по темі