Влада

Міськрада оприлюднила розпорядження Сухомлина про догану начальнику Житомирського ТТУ

14 May 2019, 16:42

На сайті міської ради оприлюднили розпорядження мера Житомира Сергія Сухомлина від 13 травня 2019 року про притягнення до дисциплінарної відповідальності керівника ТТУ Євгенія Демчика.

Документ розміщений на сайті 14 травня.

Зазначається, що заступник мера Дмитро Ткачук 23 квітня написав меру службову записку, вказавши на порушення, які були виявлені в результаті перевірки контрольно-аналітичним відділом міської ради фінансово-господарської діяльності та ефективності використання бюджетних коштів КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» у період з 1 січня по 6 березня 2019 року.

«Перевіркою встановлено, що комунальним підприємством «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради при здійснення 13 допорогових закупівель та оприлюдненні звітів про укладені договори, що досліджувались, лише у двох випадках були оприлюднені укладені договори про закупівлю в системі ProZorro». Крім того, були виявлені інші порушення, викладені в доповідній записці начальника контрольно-аналітичного відділу Житомирської міської ради Козяр В.Я. від 08.04.2019 року», - йдеться у документі.

Мер зажадав від керівника ТТУ надання письмових пояснень і Демчик такі пояснення виклав у листі від 08.05.2019 року.

Догана Євгенію Демчику оголошена «за неналежне виконання посадових обов’язків».



Сам начальник ТТУ ще 11 травня на своїй сторінці у Facebook написав, що акт перевірки «сам по себе напоминает бред сумасшедшего в пустыне» (мовою оригіналу), але догану йому все одно оголосять, бо хочуть звільнити.


Нагадаємо, Євгеній Демчик керує ТТУ з 10 вересня 2018 року. Першу догану начальник ТТУ отримав 21 лютого 2019 року, про це наступного дня на зборах колективу трамвайно-тролейбусного підприємства повідомив депутат міськради Владислав Пучич. До речі, розпорядження про цю догану Демчику на сайті міської ради так і не оприлюднили.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2019 року Євгеній Демчик звернувся до суду: просить визнати протиправним та скасувати розпорядження міського голови №205 від 21.02.2019 р. про накладення на нього дисциплінарного стягнення. Другу догану керівник ТТУ теж збирається оскаржувати в суді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Демчик ТТУ догана Сухомлин розпорядження  
Матеріали по темі