Події

​Біля автовокзалу в Житомирі затримали наркоділків, в яких вилучили кокаїну на 1 млн грн

15 May 2019, 13:22

Зранку 15 травня біля центрального автовокзалу «Житомир» на вулиці Київській затримували наркоділків.

Про це Житомир.infо повідомили читачі й надіслали відеозапис з місця події.


Відео читача Валерія

О 13 годині у своєму фейсбук керівник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко написав, що правоохоронці перекрили міжнародний канал постачання з Євросоюзу у регіон кокаїну, затримали трьох чоловіків та вилучили наркотику на більш як на 1 млн грн.

«15 травня спецоперація відразу кількох підрозділів поліції Житомирщини - управлінь карного розшуку, протидії наркозлочинності та слідчих, а також співробітників УСБУ - принесла позитивний результат. Перекрито міжнародний канал постачання з Євросоюзу у регіон кокаїну, за участі "КОРДівців" затримано трьох підозрюваних у причетності до наркозбутів. Під час заходів, що ще тривають, уже вилучено близько півкілограма кокаїну, що за цінами чорного ринку могло б коштувати понад мільйон гривень», - написав Вячеслав Печененко.


Пізніше відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Житомирській області повідомив, що затримання відбулося «на одній з вулиць м. Житомира за обґрунтованою підозрою у причетності до незаконного розповсюдження у регіоні особливо тяжкого наркотику через канал поставки його з Євросоюзу», затримані -жителі Житомира віком від 25 до 40 років.

Нагадаємо, 10 квітня 2019 року правоохоронці «накрили» групу, яка розповсюджувала наркотики на території 13 областей, зокрема й на Житомирщині. У причетності до діяльності наркогрупи викриті кілька студентів одного з житомирських вишів.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2019 року в Житомирі правоохоронці виявили наркобанду та її ватажка, які збували амфетамін у двох областях України.

Житомир.infо

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркоман наркотик затримання кокаїн поліція  
Матеріали по темі