Місто

Цьогоріч «Майстерню міста» проведуть у житомирському парку

16 May 2019, 11:44

У перший тиждень червня 2019 року у Житомирі відбудеться «Майстерня міста». Цьогоріч уже традиційний міський захід збираються провести в парку культури та відпочинку імені Гагаріна.

Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради, опублікованому 16 травня на сайті мерії.

«Провести 06-09 червня 2019 року захід «Майстерня міста» в місті Житомирі (парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна). Комунальній установі «Агенція розвитку міста» Житомирської міської ради організувати проведення заходу у визначені строки», - йдеться в проекті рішення виконкому.

У розробленому документі зазначається, що «Майстерня міста» проводитиметься в Житомирі з метою залучення ініціативних груп мешканців міста та громадських об’єднань до впровадження ініціатив, що спрямовані на досягнення цілей, визначених Концепцією інтегрованого розвитку м. Житомира до 2030 року, розробленої в рамках проекту «Інтегрований розвиток місту України» за фінансової підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO), Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та затвердженої рішенням сесії міської ради від 07 лютого 2019 року №1359.

Нагадаємо, в минулому 2018 році захід «Майстерня міста» у Житомирі проходив на вулиці Пушкінській. Розпочався урбан-фестиваль 6 червня.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році урбаністично-культурний фестиваль «Майстерня міста» на Новому бульварі в Житомирі тривав з 12 по 17 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Майстерня міста  
Матеріали по темі